Bedrijfsnaam
Voornaam
Jacqueline
Achternaam
Vandeberg
Straat
Pr. Beatrixstraat
Huisnummer
19
Postcode
6443 AK
Woonplaats
Brunssum
Telefoon
045-5253327
Mobiel
06-29253830
E-mail
info@jacquelines-jam.nl
Website
www.jacquelines-jam.nl
Bankrekening
000.000.000
K.v.K.
14128224

Wie is Jacqueline?

Hallo, en welkom op de website van Jacquelines Ambachtelijke Marmelade!

Aangezien mijn naam op de etiketten staat, wil ik mij graag aan u voorstellen:

Mijn naam is Jacqueline Vandeberg. Koken, en de bereiding van eten, is altijd een hobby van mij geweest. Daarom ben ik, een aantal jaren terug, begonnen met het maken van jams en chutneys. Dit deed ik vroeger al met mijn moeder en grootmoeder. Een aantal recepten stammen dan ook letterlijk “uit grootmoeders tijd”. Maar uiteraard blijft het daar niet bij: Ik ben constant bezig met het bedenken van nieuwe smaakcombinaties en het verfijnen van mijn recepten. Dat is echt een passie van mij dus ik besteed er veel zorg en aandacht aan. – Bezoek ons dus eens op één van de markten om te proeven!

Naast de productie van de jams en chutneys, vind ik ook het contact met ú, mijn klanten, iets waar ik veel aandacht aan besteed.

Nieuws

Er zijn geen nieuws-items.

Markten

Overzicht Rchives

Onderstaand vindt u een overzicht van de komende markten waarop J.A.M. aanwezig zal zijn met onze altijd kleurrijk ingerichte kraam. Dus, kom eens langs en ontdek de geweldige smaaksensaties van de jams en chutneys in het assortiment!

Wij zorgen, zolang de voorraad strekt, er altijd voor dat u alle soorten jams en chutneys kunt proeven bij uw bezoek.

Agricultura

Datum

zondag 30-06-2024

Locatie

Kasteel Alden Biesen

Adres

Landcommanderij Alden Biesen
Kasteelstraat 6
3740 Bilzen (B)

Omschrijving

Bijzonderheden

Geopend van 10:00 tot 18:00 uur.

Méér informatie...

Streekproducten markt

Datum

zondag 04-08-2024

Locatie

Opoeteren België

Adres

Centrum

Omschrijving

Bijzonderheden

Tijdstip: 10.00-17.00 uur

Méér informatie...

Knapkoekfeest

Datum

zondag 01-09-2024

Locatie

Maaseik

Adres

Markt

Omschrijving

Bijzonderheden

Tijdstip: 13.00-18.00 uur

Méér informatie...