Bedrijfsnaam
Voornaam
Jacqueline
Achternaam
Vandeberg
Straat
Pr. Beatrixstraat
Huisnummer
19
Postcode
6443 AK
Woonplaats
Brunssum
Telefoon
045-5253327
Mobiel
06-29253830
E-mail
info@jacquelines-jam.nl
Website
www.jacquelines-jam.nl
Bankrekening
000.000.000
K.v.K.
14128224

Wie is Jacqueline?

Hallo, en welkom op de website van Jacquelines Ambachtelijke Marmelade!

Aangezien mijn naam op de etiketten staat, wil ik mij graag aan u voorstellen:

Mijn naam is Jacqueline Vandeberg. Koken, en de bereiding van eten, is altijd een hobby van mij geweest. Daarom ben ik, een aantal jaren terug, begonnen met het maken van jams en chutneys. Dit deed ik vroeger al met mijn moeder en grootmoeder. Een aantal recepten stammen dan ook letterlijk “uit grootmoeders tijd”. Maar uiteraard blijft het daar niet bij: Ik ben constant bezig met het bedenken van nieuwe smaakcombinaties en het verfijnen van mijn recepten. Dat is echt een passie van mij dus ik besteed er veel zorg en aandacht aan. – Bezoek ons dus eens op één van de markten om te proeven!

Naast de productie van de jams en chutneys, vind ik ook het contact met ú, mijn klanten, iets waar ik veel aandacht aan besteed.

Nieuws

Er zijn geen nieuws-items.

Markten